Ga naar de inhoud

EEN BAAN GERICHT OP JOUW TOEKOMST

Niks standaard baan, niks standaard Matsch Pro. In niks een uitzendbureau, in alles de overall dienstverlener voor werk, carrière, loopbaan. Geen cv-schuivers, matschmakers.

Bij ons is het niet aanmelden en verdwijnen in een bijna overlopende vergaarbak met kandidaten. Bij ons is het eerst maar even laten zien dat je het in je, dat je potentie hebt. Dat je die optimaal wilt benutten. Dat je aan jezelf wilt werken. Wilt blijven werken. Dat je er vol voor gaat. Vol voor blijft gaan. Ongeacht – en die gaan er zeker komen – de obstakels en de tegenslagen waar je mee te maken krijgt.

Dat alles met ons als expert. Volgens een helemaal op jou toegesneden ‘carrièrepad’. Toewerkend naar de voor jou ideale baan. En je volgende stap op de arbeidsmarkt.

Een baan gericht op de volgende stap in je carrière

Op je plaats…

Je mag dan wel professional zijn, daarmee ben je nog geen Matsch Professional. Zie eerst maar eens onze selectie te halen. Daarvoor gaan we eerst stevig met je in gesprek, een eerste screening.

Op wat je al in huis hebt aan kennis, ervaring en vaardigheden. En op hoe hard je bereid bent om aan je volgende stap te gaan werken. Als je hier helemaal klaar voor bent, storten we ons op het optimaliseren van je carrièrepad. Zodat je ook echt optimaal geprepareerd de ‘markt’ op kunt.

Klaar…

Dan is het daar, het moment dat je er klaar voor bent. Helemaal. Startklaar om uit de modder te stappen, een nieuwe stap op de arbeidsmarkt te zetten.

Hoogste tijd om je te koppelen, om je te Matschen met de voor jou in alle opzichten ideale werkgever. In een functie die perfect aansluit op jouw achtergrond. Een functie die je prikkelt, uitdaagt. Waar je al je energie in kwijt kunt.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

Werk…

Hoe goed je ook op je plek bent in je – hoe tijdelijk misschien ook – nieuwe werkomgeving, wij blijven als coach aan de zijlijn staan. In de positieve zin van het woord, welteverstaan.

Om je te helpen met je nieuwe uitdagingen. En om uit de eerste hand ervaringen met je te kunnen delen. Ervaringen die dan weer opstappen kunnen zijn voor je verdere groei.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

INTERESSE?
OF EEN VRAAG?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE VOORDELEN VAN EEN MATSCHER ZIJN

Een baan die bij je ambitie past

Een carrièrepad als opstap naar je verdere toekomst

Een persoonlijke coach als expert

Van flexwerk gemakkelijk naar vast werk<

WORD EEN MATSCHER EN SCHRIJF JE IN