Ga naar de inhoud

DE PROFESSIONAL DIE PAST BIJ JOUW BEDRIJF?!

Het zuigt, het schuurt, de arbeidsmarkt. Het kan er zelfs behoorlijk ‘modderig’ aan toe gaan. Niet zo gek, ze zijn schaars, lastig te vinden, echt goede professionals. Zo niet via Matsch Pro. Want wij leveren ze, talentvolle professionals. In zo’n beetje elke branche: marketing, communicatie, sales, bouw of techniek, laboratoriumtechniek, finance, retail, noem maar op.

DIENSTVERLENER VOOR WERK, CARRIÈRE EN LOOPBAAN
Wij zijn dan ook geen uitzendbureau, wij zijn geen cv-schuivers, wij zijn de overall dienstverlener voor werk, carrière en loopbaan. Wij weten wat er komt kijken bij ondernemen. En wij weten de weg op de arbeidsmarkt. Meer precies naar de voor jou geschikte professionals. Professionals die aansluiten op jouw branche en de banen die jij voorhanden hebt.

DAADKRACHT, DOORZETTINGSVERMOGEN EN FLEXIBILITEIT
Professionals die als geen ander weten dat het niet vanzelf komt, niet vanzelf gaat, een baan, een carrière. Professionals die al hun kennis en vaardigheden direct koppelen aan daadkracht, aan doorzettingsvermogen. Professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten. Professionals die alles doen om zo mogelijk nog meer uit hun werk, uit het leven te halen. Blakend van enthousiasme, van energie, van kwaliteit. En, wel zo handig bij vaak tijdelijke klussen, van flexibiliteit.

Jij het uitdagende werk, wij de professionals die zich daar vol overtuiging op willen, op kunnen storten. Professionals op mbo-, hbo- of wo niveau die naadloos aansluiten op jouw branche én de banen die jij aan te bieden hebt.

In alle opzichten interessante professionals dus. Voor nu. En later. Want wat begint met flexwerk, kan morgen heel goed een vaste baan zijn. Waarvoor je via Matsch Pro de juiste kandidaten niet vroeg genoeg in huis kunt hebben!

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Een professional die klaar is voor een volgende stap in jouw bedrijf

Op je plaats…

Een professional is niet zomaar een Matsch Professional. Eerst wordt de professional stevig gescreend. Op wat al in huis is aan kennis, ervaring en vaardigheden. En op hoe hard een professional bereid is om aan zichzelf  te gaan werken. Als de signalen wat dat betreft allemaal op groen staan, helpen we de professional met het optimaliseren van het carrièrepad. Zodat de professional echt optimaal geprepareerd bij een werkgever kan worden aangeboden.

Klaar…

De professional is startklaar om het diepe, de arbeidsmarkt in te gaan. Hoogste tijd om de professional te koppelen en te Matschen met de in alle opzichten ideale werkgever. In een functie die perfect aansluit op het talent en het carrièrepad van de professional. Een functie die precies past de professional en de kennis, vaardigheden en skills die de werkgever verlangt.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

Werk!

Hoe goed de professional ook al op de plek is bij een werkgever. En hoe tijdelijk de nieuwe werkomgeving misschien is, wij blijven contact houden met de professional en de werkgever. In de positieve zin van het woord, welteverstaan. Om als het ook maar even nodig om helpen met de nieuwe uitdagingen waar je voor staat. En om uit de eerste hand ervaringen met elkaar te delen. Ervaringen die dan weer opstappen kunnen zijn voor de verdere toekomst van de professional en een nog betere invulling van de functie bij de werkgever.

WAT IS ONZE WERKWIJZE?

INTERESSE?
OF EEN VRAAG?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EEN UITDAGENDE KLUS OF PROJECT?

Ga dan nu voor een Matsch professional

NEEM CONTACT MET ONS OP