Ga naar de inhoud
Marketing Communicatiemedewerker

Sanne Michelle Sonnema

Vragen? Bel gerust:
050 820 0961

Of stuur een e-mail…


Wonen/werken/carrière

Ik ben 26 jaar, woon in Groningen en studeer Commerciële Economie. Momenteel ben ik bezig met afstuderen in Amsterdam. Ik werk parttime voor Matsch Pro/Matsch Student en ben hier ‘blijven hangen’ na mijn tweedejaars marketingstage in 2020. Ik houd mij binnen dit bedrijf bezig met onder andere het maken van content voor de social mediakanalen en het schrijven van vacatureteksten. Daarnaast ben ik zeer flexibel en ondersteun ik mijn collega’s waar nodig.

Specialisme

Mijn specialisatie is het schrijven van teksten en het maken van (online) content. Dit kunnen vacatureteksten, video’s en/of posts zijn. Daarnaast ben ik veel bezig met social media en de websites. Gestructureerd, organiserend en positief zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik ben een echte teamplayer die ook zelfstandig resultaatgericht te werk gaat.

Hobby’s

Naast mijn studie vind ik het leuk om te schrijven, lezen over true crime en misdaadseries te kijken. Ik hou van muziek en sporten in de vorm van fitness en skeeleren. Ik spreek graag met vrienden af in de stad voor een drankje en ik ga graag naar festivals. Ook vind ik de wereld ontdekken superleuk en sta ik graag voor de camera!

Call to action

Benieuwd naar het werk wat ik doe? Check eens de socials van Matsch Pro/Matsch Student om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en ontwikkelingen/nieuwtjes binnen het bedrijf!

  • 050 820 0961
  • Bekijken op LinkedIn