Ga naar de inhoud
Matschmaker

Monique Westers

Vragen? Bel gerust:
085 273 6196

Of stuur een e-mail…


Achtergrond

Samen met mijn gezin woon ik in het mooie Haren. Voordat ik bij Matsch Pro kwam werken, ben ik jarenlang werkzaam geweest als analist bij verschillende laboratoria, in zowel de chemische als de farmaceutische branche. In 2018 had ik zin in een andere, meer commerciële uitdaging en ben ik bij Matsch Pro komen te werken. Binnen Matsch Pro heb ik mezelf verder ontwikkeld op het vlak van arbeidsbemiddeling en heb ik de opleiding tot uitzendprofessional gevolgd. Bij het zoeken naar de juiste Matsch kijk ik hierbij niet alleen naar kennis en ervaring maar ook naar de persoon. Het persoonlijke contact met de klanten maakt het leuk. De ene keer gaat het om een lang lopende relatie en de andere keer om een nieuw contact. Deze afwisseling en het zoeken van de juiste Matsch is wat mijn werk als Matschmaker zo leuk maakt!

Specialisme

Mijn focus ligt op het bemiddelen van studenten en (young) professionals op mbo-, hbo- en wo niveau voor de laboratoriumbranche. Naast het bemiddelen adviseer ik kandidaten graag en help ik ze met het vinden van een volgende stap in hun carrière. Als persoon ben ik creatief, ondernemend, proactief en klantgericht. De combinatie van mijn laboratoriumachtergrond en mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling maken dat ik snel in staat ben de ideale Matsch te maken tussen bedrijf en kandidaat.

Hobby’s

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin, sport ik in de sportschool en doe ik aan yoga. Verder wandel, lees en kook ik graag.

Waarmee kan ik jou helpen?

Het verbinden van mens en bedrijf is waar mijn kracht ligt en is waar ik energie van krijg. Met mijn ervaring binnen het werkveld laboratorium en volhardende aanpak help ik jou aan de perfecte Matsch!