Ga naar de inhoud
Matschmaker

Mark van der Laan

Vragen? Bel gerust:
050 820 0961

Of stuur een e-mail…


Wonen/werken/carrière

Ik had geluk en werd geboren in mijn favoriete stad Groningen en heb daar tot 2017 met veel plezier gewoond. Maar de ene liefde won het van de andere en zodoende kwam ik in Noord-Drenthe te wonen. Een geweldige omgeving met bossen, wandelroutes, rust en ook nog eens leuke mensen. Ik heb een vriendin en twee kinderen. Ik heb gestudeerd in Leeuwarden (Bouwkunde) en in Groningen (Facility Management). Al jaren bemiddel ik voornamelijk bouwkundigen naar een leuke baan maar ook mensen uit een andere branche zijn welkom!

Specialisme

Binnen Matsch ben ik sinds begin 2016 werkzaam als Matschmaker binnen de vakgebieden Bouw en Techniek. Binnen Matsch Pro en Matsch Student bemiddel ik werkzoekenden naar een leuke baan! Ik ben een verlengstuk voor een werkzoekende en dat draag ik graag uit naar hen.

Hobby’s

In mijn vrije tijd voetbal ik erg graag en daarnaast houd ik van uitgaan zoals uit eten gaan en gezellig naar een café voor een borrel met vrienden. Vakanties, concerten en uitjes zoals stedentrips vind ik ook geweldig om te doen. Verder vermaak ik me altijd wel met klussen in en om het huis en heb ik meerdere hobby’s. Mijn interesses liggen in bèta hoek zoals ze dat vaak zeggen. Dus de natuur en techniek kant. Maar naast bouw, techniek en natuur houd ik ook van documentaires, muziek, sport, series en films. Mijn doel voor de toekomst is gelukkig blijven en veel nieuwe dingen beleven!

Call to action

Wil je een leuke baan in de bouwwereld en wil je een totaalplaatje van de kansen in de markt? Dan kom ik graag met je in contact! Op basis van mijn jarenlange ervaring, netwerk en kennis van de bouw kan ik jou een goed advies geven over de mogelijkheden in de markt. Ik bemiddel voornamelijk bouwkundigen in Noord-Nederland, de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

  • 050 820 0961
  • Bekijken op LinkedIn