Ga naar de inhoud
Matschmaker

Marga Tellinga

Vragen? Bel gerust:
085 273 6196

Of stuur een e-mail…


Wonen/werken/carrière

Na mijn hbo-studie Facility Management heb ik diverse functies gehad in onder meer de horeca, commerciële dienstverlening en marketing. In 2003 ben ik bij een uitzendbureau gaan werken. Hier heb ik de recruitment gedaan voor diverse vacatures: van (financieel) administratief personeel, callcenter medewerkers alsook schoonmaak-, productie én laboratoriumpersoneel. Na een korte uitstap als projectmanager heb ik mij bij Matsch Pro verder gespecialiseerd in het bemiddelen van laboratoriumpersoneel in Noord-Nederland. Het leukste van mijn werk is toch het vinden van de beste Matsch tussen sollicitant en het bedrijf. Daarnaast vind ik het erg interessant om een kijkje achter de schermen te nemen bij de bedrijven waar we mee samenwerken.

Specialisme

Mijn specialisatie is het bemiddelen van laboratoriumpersoneel voor functies op mbo-, hbo- en wo niveau. Deze functies zijn heel divers: van QC, QA tot procestechnologie, research en management. Verder vind ik het erg leuk om sollicitatietrainingen te geven en advies te geven over CV’s, sollicitatiegesprekken, de arbeidsmarkt en het gebruik van LinkedIn. Daarnaast ben ik ondernemend, resultaatgericht en een verbinder.

Hobby’s

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en familie. Ook volg ik de Formule 1 en vind ik het leuk om te wandelen en te lezen. Daarnaast mag ik graag dansen.

Call to action

Ben jij op zoek naar een nieuwe of andere baan op het lab? Dan ga ik graag met jou in gesprek over jouw wensen en de mogelijkheden die Matsch Pro jou kan bieden.