Ga naar de inhoud
Junior Matschmaker

Fleur van Mal

Vragen? Bel gerust:
050 820 0961

Of stuur een e-mail…


Wonen/werken/carrière

Ik woon mijn hele leven al in de mooiste stad van het Noorden en ruim 4 jaar samen met mijn vriend. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn hbo-opleiding Human Resource Management. Ik ben vorig jaar na de zomer mijn beroepsgeoriënteerde stage begonnen bij Matsch Pro en werk hier inmiddels met veel plezier als Junior Matschmaker. Binnen Matsch Pro verwacht ik alle kennis van het HR-vak op te doen, om net als mijn collega’s de kandidaten te bemiddelen naar de juiste baan.

Specialisme

Als Junior Matschmaker houd ik mij bezig met diverse taken. Ik bemiddel studenten en (young) professionals voor functies en zorg ervoor dat onze klanten en kandidaten goed op de kaart worden gezet. Ik ben een hardwerkende, energieke en gedreven werknemer, die af en toe best perfectionistisch is.

Hobby’s

Op mijn vrije dagen sport ik graag thuis, ik doe aan boksen en aan fitness. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met mijn twee neefjes en kook ik graag. Ik zou in de toekomst graag meer willen reizen.

Call to action

Met mijn gevoel voor persoonlijke aandacht en een goed inlevingsvermogen weet ik dat ik neutraal in de bemiddeling sta en eenieder graag help aan een nieuwe baan!