Ga naar de inhoud
Matschmaker

Annemarie Schreuder

Vragen? Bel gerust:
050 820 0961

Of stuur een e-mail…


Achtergrond

Ik ben geboren en getogen in Groningen en woon met mijn gezin in Groningen. Na mijn studie HEAO op de NHL Stenden in Emmen heb ik diverse functies gehad, zoals productmanagement, accountmanagement, marketing & communicatie in het bedrijfsleven en daarna in het hoger onderwijs. Na 20 jaar ervaring in deze branches heb ik de overstap gemaakt naar de uitzendbranche. Hierin heb ik mij verder geschoold op het HRM vlak. Hiermee denk ik goed in staat te zijn om de beste Matsch te maken; om kandidaten te bemiddelen naar de juiste baan.

Specialisme

Mijn specialisatie is het bemiddelen van studenten en (young) professionals voor functies op mbo-, hbo- en wo niveau. Verder denk ik graag mee over personele vraagstukken en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast ben ik gedreven, creatief en ga ik voor het beste resultaat.

Hobby’s

In mijn vrije tijd sport ik graag en wandel ik veel met onze hond. Verder houd ik van lezen en reizen, het mooiste land waar ik ben geweest is Australië.

Waarmee kan ik jou helpen?

Met mijn passie voor mens & werk help ik jou graag met het vinden van een nieuwe uitdaging. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek.