Ga naar de inhoud

De Groningse klei vormt de basis van onze moddermetafoor. Het vertelt het verhaal van Matsch. Wat overigens modder betekent in het Duits. De moddermetafoor verteld ons verhaal. Laat zien dat Matsch niet zomaar aan arbeidsbemiddeling doet. Nee, Matsch gaat de strijd aan. Voor bedrijven. Voor kandidaten.

Sterker, Matsch gaat voorop in de strijd. Duikt als eerste in de modder. Zet bedrijven op zoek naar personeel beter op de kaart. Zorgt er voor dat ze zich aan de massa weten te onttrekken. En Matsch zet ook kandidaten beter op de kaart. Wapent ze zo dat ze zich aan de massa en de weerstand weten te onttrekken. Kortom Matsch zorgt er voor dat bedrijven op zoek naar verse krachten boven komen. Dat werkzoekenden, professionals, studenten boven komen. Om niet te zeggen uit de modder tevoorschijn komen.

Matsch Pro brengt professionals en bedrijfsleven dichter bij elkaar door er voor te zorgen dat deze bedrijven eerder kunnen putten uit, dus zicht hebben op een rijk aanbod aan hooggeschoolde kandidaten.

Op je plaats, klaar, werk! Dit staat symbool voor het proces van werk zoeken, werk vinden, werken en leren dat werken meer is dan je werk doen. Kwestie van Matsch Pro. Want wij weten wat er nodig is voor in alle opzichten interessant en uitdagend werk. Serieus werk. In uiterst serieuze werkomgevingen.

Niks standaard baan, niks standaard Matsch Pro. Bij ons is het eerst maar eens laten zien dat je het in je, dat je potentie hebt. Dat je die optimaal wilt benutten. Dat je aan jezelf wilt werken. Wilt blijven werken. Dat je er vol voor gaat. Vol voor blijft gaan. Ongeacht – en die gaan er zeker komen – de obstakels en de tegenslagen waar je mee te maken krijgt.

Dat alles met ons als expert, als coach. Toewerkend naar je volgende stap. En je verdere toekomst.

Het carrièrepad bestaat uit drie stappen.

OP JE PLAATS...

Wie ben je, wat doe je en waar wil je naar toe. Hele reële vragen in je professionele ontwikkeling. Maar wat betekent dit concreet voor je carrière? Wij helpen je om een volgende stap te zetten. Om je door te laten groeien naar een expert op je eigen vakgebied. Dit gaat niet vanzelf. Jij gaat aan de slag met het ontwikkelen van kennis, ervaring en vaardigheden. Een expert helpt je hierbij. Zodat je ook echt optimaal geprepareerd de ‘markt’ op kunt.

KLAAR...

Je bent in beweging, onderweg in je zoektocht naar de volgende stap in je carrière. Je er bijna want…Dan is het daar, het moment dat je er klaar voor bent. Helemaal. Startklaar om het diepe, de arbeidsmarkt verder op te gaan. Hoogste tijd om je te koppelen, om je te Matschen met de voor jou in alle opzichten ideale werkgever. In een functie die perfect aansluit op jouw achtergrond. Een functie die je prikkelt, uitdaagt. Waar je al je energie in kwijt kunt.

WERK!

We hebben de job gevonden die bij jou en je carrièrepad past. Je bent door de selectie om aan de slag te gaan bij de opdrachtgever. De volgende stap in je carrière maar….

Hoe goed je ook op je plek bent in je – hoe tijdelijk misschien ook – nieuwe werkomgeving, wij blijven ons met je bemoeien. In de positieve zin van het woord, welteverstaan. Om je te helpen met de nieuwe uitdagingen waar je voor staat. En om uit de eerste hand ervaringen met je te kunnen delen. Ervaringen die dan weer opstappen kunnen zijn voor je verdere toekomst.

INTERESSE?
OF EEN VRAAG?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DE VOORDELEN VAN EEN MATSCHER ZIJN

Een baan die bij je ambitie past

Een carrièrepad als opstap naar je verdere toekomst

Een persoonlijke coach als expert

Van flexwerk gemakkelijk naar vast werk

WORD EEN MATSCHER EN SCHRIJF JE IN